A betegségek lelki háttere

A Belső utazás egyik eszköze :
Az érzelmi utazás

Makay Anikó Red Angel olajkép

A betegségek lelki háttere egyre inkább foglalkoztat mindannyiunkat.

Egyre több betegségről mondja a tudomány, hogy pszicho-szomatikus, azaz lelki eredetű. (Tudományos definíciót lásd itt!) Az érzelmi utazás, a testi mellett a másik alapvető lehetőség a Belső utazás módszerén belül.

Brandon Bays Belső utazás c. könyvében megtalálhatod az eredeti szöveget. A módszer fejlődésével folyamatosan fejlődik a szöveg is, amely segít abban, hogy - kapcsolódva valódi önvalódhoz, belső bölcsességedhez, isteni részedhez - feltárulhasson testi, érzelmi vagy más problémád lelki háttere.

Az érzelmi utazás során, segítségemmel a felszínen lévő "rossz" érzéssel indulsz el, és folyamatosan megnyílva az érzésnek - megengedve és érezve - eljutsz a következő érzéshez. Folytatva a megnyílást és megengedést, rétegről-rétegre haladva, egyszer csak eljutsz a határtalanul kiterjedt teljességbe, valódi önmagadba.

Hogy mennyi érzés-réteg van, milyen a folyamat és milyen az, amit én valódi önmagadként jelzek - nos, ez emberről-emberre, utazásról-utazásra változik. Nincs feltétel, elvárás és recept.

Az érzések világában utazol ilyenkor, nem a logika, az ész, az elme ismert területein. Saját tapasztalatból annyit tudok mondani, hogy amikor megérkezel, akkor azt TUDNI fogod. Ez a tudás nem agyból való lesz. Felébredsz és felismered magad. Ott lesz. Lehet, hogy nem lesz rá szavad. Tökéletes.

Ezt az élményt nevezi Brandon Forrás-nak. Ha Echart Tolle-t olvasod, Ő a MOST nevet adta neki. Ramana Maharshi Önvalónak hívja. Én leginkább Létezésnek mondom. Te is elnevezed majd.

Immáron szabadon, "visszaindulunk" a megtapasztalt érzés rétegeken, és a teljességed fényéből rájuk tekintve felismered az igazságukat.

Az a réteg pedig, amelyiknél bevillan egy emlékkép, nos ott van az a sejtemlék eltemetve, amivel foglalkozni fogunk. A cél és az eredmény itt is az, mint a testi utazás során.

Az elfojtott érzések, blokkok feloldódnak. Felismerések, megértések születnek benned, és megtörténik az elengedés. A megbocsátás pedig megjelenik a szíved mélyéből. Felszabadulsz a Téged megkötő hitek, fogadalmak és gátlások hálójából.

Az ebből való szabadulás pedig nem csak az érzelmek szintjén indít el a gyógyulás útján, hanem a test energiarendszerében is változásokat indukál. Az energiapályák felszabadulnak, méregtelenítési folyamat történik. A mindennapi életben pedig megtapasztalod a változást, ami pedig az elme szintjén segít majd. Egyre szabadabb leszel.

A csodája ennek az utazásnak, hogy nem csinálod, hanem megtörténik.

Te is képes vagy megtapasztalni a csodát, és felszabadítani magad testi és érzelmi problémáid csapdájából. A módszer ereje, tapasztalatom és szerető nyitottságom támogatni tud abban, hogy betegséged, kapcsolati, érzelmi vagy más nehézséged hátterét feltárd, és az okot megszüntesd.

Fedezd fel magad is, hogy mi a betegségek lelki háttere!
Vedd fel a kapcsolatot!


 


További írások a betegségek lelki háttere témájában itt:

Tanulságos történet a depresszióról

Betegségek lelki okai

Lélek és az érzések - problémáink lelki gyökerei


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó