Az érzelmi problémák és a betegségek lelki okai

Vajon hol érhetők tetten a betegségek lelki okai?

Közismert tudományos tény, hogy testünkben a sejtek folyamatosan megújulnak. A szem sejtjei kétnaponta, a máj sejtjei 6-7 hetente cserélődnek ki.
Tudva ezt, adódik a kérdés "Ha valakinek januárban májrákja van, vajon miért van még jelen a rák 6 hónap múltán,amikor addigra már a szerv többször is teljesen megújult?" - teszi fel a kérdést Dr.Deepak Chopra, a Kvantum Gyógyítás c. könyv szerzője.


A "Mi a csudát tudunk a világról" c. filmen is készítettek vele interjút a témában. Dr. Pert kétségtelenül bizonyította, hogy amikor egy intenzív, erős érzést elnyomunk magunkban, akkor jól meghatározható kémiai változások történnek a testünkben.
Ezek a változások sejtek bizonyos receptorait érinti, ezeket blokkolják így a testünk többi sejtjével történő kommunikáció módosul, akár megszűnik. Amennyiben ezen receptorok blokkolása huzamos ideig fennáll, akkor nagyban megnő annak a valószínűsége, hogy az esetleges betegség a test azon részén alakul ki, ahol ezek a blokkok vannak.
Amennyiben érzelmeinket, érzéseinket teljesen, egészségesen ki tudjuk fejezni, akkor a sejt receptorok nyitva maradnak és az információ és energia szabadon tud áramolni.

A Belső Utazás módszerének célja, hogy az érzéseket fedezzük fel. Elindulunk azzal, ami a felszínen van és egymás után folyamatosan jutunk el addig az érzésig, ami el lett fojtva. Itt nagyon gyakran a tudatos elme számára is bevillan az a korábbi emlék, ahol az eredeti elfojtás, trauma létrejött.

A módszer pedig megadja azokat az eszközöket, amelyekkel fel lehet oldani a traumát. Ekkor pedig azok a kémiai anyagok, amelyek blokkolják a sejtek közötti kommunikációt, feloldódnak és leválnak. Ez pedig lehetőséget ad a szervezetnek, hogy az egészség természetes állapotát visszaállítsa.Tárd fel saját problémád lelki okát! Itt jelentkezz egy időpontért!További írások a betegségek lelki okai témában:

Betegség - amikor a lélek segítségért kiált

Tanulságos történet a depresszióról

Betegségek lelki okai

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó