Könyvrendelés

Ezen az oldalon könyvrendelés lehetőséget biztosítunk, mivel tisztában vagyunk vele, hogy nem könnyű hozzájutni ezekhez a könyvekhez.

Kérünk vedd figyelembe, hogy mi nem vagyunk könyvesbolt vagy kiadó.

Fizetési mód: utánvétes és a Magyar Posta szállítja

A Belső utazás c. könyv ára: 2500 Ft

+ szállítási költség egyeztetve a Neked legjobb verzió


Brandon Bays Belső utazás

Brandon Bays katartikus hatású, belső utazást téve érte el, hogy méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődjön. Módszerét másokon is kipróbálta, és kiderült, hogy a párban végezhető, mentális gyakorlat nemcsak testi betegségek, hanem lelki problémák megoldásában is csodálatosan működik. A könyvből nem csupán Brandon Bays lebilincselően érdekes élettörténetét ismerhetjük meg, hanem konkrét, azonnal használható útmutatást kapunk ahhoz, hogy:

-betegség esetén elindulhassunk testi egészségünk visszaszerzéséért,

-érzelmi gond esetén újra megtalálhassuk lelki egyensúlyunkat.

Az utazással kezelhető lelki problémák listája meglepően hosszú: a módszer a depressziótól a féltékenységen át a kényszeres evésig gyakorlatilag bármilyen esetben sikerrel alkalmazható. "Egyszavas véleményem a könyvről: kincs." - dr. Domján László

"Brandon Bays a könyvével lenyűgöző és lelkesítő utazásra viszi olvasóit." - dr. Deepak Chopra

"Brandon Bays rendkívüli lélek. Testi és lelki gyógyulásának története ékesen bizonyítja az emberben rejlő, kiaknázatlan képességeket. Javaslom, olvasd el ezt a könyvet, s kívánom, hogy az a saját gyógyulásodhoz vezető utazásra ösztönözzön!" - Anthony Robbins

A Brandon Bays által kifejlesztett utazás módszere meglepően egyszerű mentális technika, amivel ugyanakkor hihetetlenül gyorsan és óriási mértékű érzelmi és testi gyógyulás érhető el. Villámsebesen meg tudja tanulni bárki, s még olyan esetekben is gyógyulást indíthat el, amikor már minden egyéb terápiás módszer kudarcot vallott. Szívből ajánlom hát mindenkinek!" -
dr. Ian Watson

A Belső utazás gyerekekkel c. könyv ára: 2500Ft


+ szállítási költség egyeztetve Veled a legjobb verzióval


Brandon Bays Belső utazás gyerekekkel

A könyv egyszerű, csodálatos és könnyen alkalmazható gyakorlati eszközöket kínál 5 és 12 év közötti gyerekek "belső utazásához". Ezzel a módszerrel segíthetünk gyermekeinknek:

- érzelmi gátjaik megtalálásában és oldásában,

- testi betegségeik vagy lelki fájdalmaik meggyógyításában,

- a bennük rejlő csodálatos és végtelen lehetőségek felfedezésében, és

abban, hogy megtapasztalhassák saját zsenialitásukat, belső bölcsességüket,s így a szemükben örökre megmaradjon az a ragyogó, tiszta fény, ami az élet örömét, a boldogságot sugározza felénk.

Brandon Bays olyan úttörő jellegű terápiás módszert fejlesztett ki, ami lehetővé tette számára, hogy a hasában lévő, kosárlabda méretű daganatot hat hét alatt, műtét és gyógyszer nélkül, visszafejlessze. Magyarul is megjelent, Belső utazás című nemzetközi bestsellerével és tanfolyamaival milliókat ösztönzött már arra, hogy ráébredjenek határtalan lehetőségeik tudatára, és teljesen megszabaduljanak régóta fennálló érzelmi gátjaiktól és testi betegségeiktől. Módszere gyerekekkel is nagyon jól alkalmazható! Néhány példa:

- A nyolcéves Máténál "figyelemzavart" állapítottak meg. Az iskolában félrevonult, ellenségesen viselkedett és bukdácsolt.Három belső utazás után a társaival kedves és barátságos, s azóta osztályelső.

- Az ötéves Raksha krónikus allergiától és heveny tüdőasztmától szenvedett. A belső utazást követően minden egészségügyi gondja végleg megszűnt.

- Szülei válása után a tizenegy éves Emma érzelmileg bezárult. A belső utazás lehetővé tette számára, hogy megbocsásson a szüleinek. és újra magabiztos, melegszívű kislány legyen.

"Nagyszerű, és a gyerekekkel foglalkozóknak - pl. szülőknek, nevelőknek, pedagógusoknak tehát szinte mindannyiunknak - szerintem nélkülözhetetlen mű." dr. Domján László

Együttes könyvrendelés esetén

a könyvek ára 5000 Ft

+ szállítási költség egyeztetve Veled a legjobb verzióban


Figyelem!         

hotmail.com -os emailcímekre nem tudunk válaszolni!

Könyv megrendelő

Minden csillaggal jelölt mezőt ki kell tölteni

Angol eredeti könyvrendelés itt!


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó