Viselkedési zavarok és más problémák gyerekekkel

A Belső utazás egyik eszköze :
A gyerek utazás,
mellyel megoldhatóak a viselkedési zavarok

Viselkedési zavarok, hiszti, gyávaság, félelem, hiperaktivitás, tanulási nehézségek és sorolhatóak mindazok a problémák, amelyek előkerülhetnek gyermekekkel kapcsolatban.

Talán Te is érzed, tudod, hogy mindannyiunkban mélyen belül határtalan öröm, végtelen szeretet és kifogyhatatlan teremtőképesség van - óriási lehetőség és képesség, amely kibontakozásra vár.

Minden gyermek ezzel a csodálatos lehetőséggel és képességgel születik. Előfordulhat, hogy élete során érzései elfojtásra kerülnek, megoldatlan fájdalmak és szomorúság éri. Mindezek hatására viselkedése, kommunikációja megváltozik. Ezeket a változásokat mi, felnőttek, szülők viselkedési zavarokként érzékeljük. Minden szülőnek fáj ez. Kicsit olyan mintha a vele megszülető fény, idővel egyre inkább elhalványulna benne.

A Belső utazás során, a gyermekek megkapják és megtanulják azokat az eszközöket, amelyekkel képesek lesznek könnyen, teljesen és hatékonyan bánni érzéseikkel. A gyermekek rendkívül nyitottabbak és befogadóbbak a felnőttekhez képest. Éppen ezért, nekik mindaz, amit az utazásuk során megtapasztalnak, az egész felnőtt életük során segítség.

A gyerekek utazása hasonlít a felnőttek testi utazására. A vezetett utazásukat egy érdekes és izgalmas kalandként élik meg. Sokkal könnyebben és gyorsabban utaznak végig a folyamaton, mint a felnőttek.

Fölfedezik magukban, hogy a mindennapi tapasztalataikat hogyan használják az életük során, és miképpen hozzanak jobb döntéseket. Saját belső erőforrásukhoz, segítőikhez lesznek képesek hozzáférni, és megtapasztalják, megtanulják az érzéseikkel való bánást.

A Belső utazás szempontjából a gyerekek kb.5-12 év életkor között "gyerekek". A fiatalabbak mese formájában tapasztalják meg az utazást.(Brandon Bays: Belső utazás gyerekekkel c. könyvben megtalálod a mesét) Az idősebbekkel pedig már olyan eszközöket használunk, mint a felnőtteknél. Azt, hogy kinél milyen eszköz a legmegfelelőbb az itt a helyszínen dől el. Ami a gyermeked számára a legjobb, azt fogjuk használni.

Arra biztatunk Téged, hogy szülőként először Te magad tapasztald meg az utazást, éld meg a csodáját. Egészen máshogy fogsz viszonyulni gyermekedhez. Megváltozik közöttetek a kommunikáció. Tudni és érezni fogod, hogy mi zajlik benne.

A módszer a szabadságon alapul, és ezt a gyerekek kapcsán is elismerjük, tehát semmilyen módon nem "kényszerítjük" őket, hanem mindent megteszünk, hogy bizalom alakuljon ki közöttünk és gyermek saját tempójában haladunk a folyamatban.

Az utazás kényelmes, biztonságos és barátságos körülmények között történik. Megelőzi egy személyes ismerkedés és összehangolódás. Te egy másik helyiségben fogod tudni megvárni gyermekedet. Amennyiben testvéreket kívánsz hozni, akkor úgy jó, ha külön időpontban szervezzük meg az utazásukat.

Szűnjenek meg a zavarok!

Hozd el gyermekedet egy Belső utazásra!Hívhatsz telefonon is a 0620-596-0067 számon!

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó