Belső utazás során nyert
Gyógyulások, visszajelzések, felismerések

 

Változatos visszajelzések, felismerések, gyógyulások - mind-mind a Belső utazásukat megtett emberek tollából. A szövegeket az engedélyükkel közöljük. Bár tudjuk, hogy minden helyzet egyedi - ezzel együtt abban bízunk, hogy inspirációul szolgál számodra mindaz, amit olvashatsz.

Tudom nincs véletlen. Ami hozzátok vitt szavakkal nem kifejezhető, amit tőletek kaptam azt sem tudom még leírni. 4. napja lebegek. Tele a szívem tele a lelkem, béke van bennem. Bárcsak meg tudnám osztani veled ezt az örömet és stabilitást. Áradok, teljesedem és vagyok. Köszönöm Nektek ajándékotokat, köszönöm Gyuri a hihetetlen beleérző és profi személyes vezetést! TAMÁS


A belső utazást MINDENKINEK meg kellene tapasztalnia! Lehet róla olvasni, beszélni, írni, de ezek nem tudják visszaadni azt a TÉNYLEG SORSFORDÍTÓ élményt, amit nyújt. Én szkeptikus orvosként éltem át először, és örökké hálás leszek, hogy megtapasztalhattam azt, amire egyébként nem voltam felkészülve. SAJÁT MAGAMAT. Megváltoztatott és folyamatosan változtat...az egyensúly felé, az egyensúlyba a mindenséggel.
Dr. Mádé András fogorvos


visszajelzés-belső-utazás

Megköszönném még egyszer, hogy a múltkor lehetőséget kaptam az egyéni utazásra. Azóta rohamosan alakul át a szemléletem, és az életem eddigi szerepeit egyre nehezebb eljátszanom. Ráébredtem arra, hogy tulajdonképpen szinte minden, ami a mostani életemet jelenti, nem is rólam szól. Egyre erősebb bennem a késztetés, hogy önmagam legyek. Azt is tudom mi az, amin változtassak, de tele a gatyám. Az elmúlt 15-20 évben nagyon kemény és sűrű volt az életem, mindig mindent egyedül kellett megoldanom, még sem jutottam vele előbbre. Többféle módszert kipróbáltam, de az utazás az, ami a megoldást elhozza. Ezt érzem, vagy tudom(?), valahol mélyen. VAS PIROSKA


Azért nem jelentkezem, mert nem is tudtam, hogy fogalmazzam meg. Nagyon köszönöm neked! tudom, hogy most azt mondanád, hogy én csináltam, de a segítséged nélkül nem ment volna.Állapotom nagyon sokat javult:-) elképesztő!! annyira örülök! :-)Nagyon tanulságos volt, és azóta megszállt valami nyugalom.Nagyon hálás vagyok. Neked is és Brandon-nak is, aki ezt a módszert kifejlesztette. Olyan jó tudni, hogy van ilyen. Milyen véletlenül kerültem a honlapotokra, persze nincsenek véletlenek:-) Még egyszer köszönöm! JELENA


Készültem megosztani veled, a változásokat amik zajlanak bennem, csak kicsit vártam , mert annyira pozitívak, hogy magam sem akarom elhinni. Sokszor sok technikát kipróbáltam, mindig volt némi javulás, de nem hosszú távon. 6 évvel ezelőtt pl. Noszvajon voltam az Elengedés Házában mert már nagyon elegem volt magamból. Itt a jelenlétet gyakoroltam, önmagam megfigyelését objektíven kívülről, hogy rájöjjek végre mitől nem működöm. Sok tapasztalatot szereztem, de annyira megijedtem attól amit láttam, hogy én nem is vagyok annyira "tökéletes", én ugyanúgy játszmázom mint mások, hogy magamat kezdtem el vádolni. Elmaradt a könyörület önmagam irányában és teremtettem egy negatív ént, amivel aztán ostoroztam magam. Eléggé magamba zárkózó voltam, nem igazán kértem segítséget.

Ami most, biztosan kézzelfogható, hogy megbocsátottam magamnak, és szeretem magam, megbocsátottam a környezetemben a szüleimnek és a volt páromnak. Ez abban nyilvánul meg, hogy most már képes vagyok a mindennapi eseményeket, önmagamat, másokat, objektíven kívülről megfigyelni, nem ítélkezni, illetve látom azt is, amikor ezt teszem. Közben tudom érzékelni önmagam energiaként, szeretetként. Érzem azt, hogy nem csak ez a test vagyok. A negatív érzések, azért szép sorban jelentkeznek, de el tudom fogadni, és távoznak. Ami még fontos, hogy pozitív irányban történik a változás bennem. Tehát, egyre jobban szeretem magam.Nagyon köszönöm neked a segítséget, nagyon sokat segítettél- Olyan, mintha egy függönyt elhúztak volna, és élesebb lett a látásom a dolgokra. Ennyi javulást nem vártam. Pontosabban semmit sem sem vártam már. Csak kerestem, és Istenre bíztam a döntést.Még egyszer köszönöm. A későbbiekben is írok egy pár sort a fejleményekről.
BINDER PIROSKA 2010.június 2.


Nagyon szépen haladok. Egyre többet érzékelem önmagamat tiszta szeretetként, ami olyan fantasztikus érzés, hogy nem hasonlítható semmihez, amit eddig "jó"-nak érzékeltem. Az eseményeket el tudom fogadni.Számomra az élet most csodaszép, pedig semmi különös nem történt, "csak" békesség van bennem.
BINDER PIROSKA 2010. szeptember 1.


További visszajelzések

Valójában fogalmam sincs ki vagyok, és honnan jöttem, és persze arról sincs miért is vagyok itt, így mit is mondhatnék arról, amit én sem tudok..... elképzelésekből meg már van épp elég :-). Valószínű, hogy"semmiféle világosságot se hozok én a földre". Sokkal inkább itt van valami, ami teljesebbé teheti a"fentet", vagyis inkább engem .Talán csak annyi ez, hogy itt is ugyanaz van, csak kicsit másképpen, és ez a kicsit másképpen nehezít meg mindent itt "lent". Nekem most az a huncut gondolatom támadt, hogy ez a föld egy anyagi örökkévalósága az Örökkévalóságnak, és az anyag mulandósága, változása (minden elmúlik:-) látványosan elfedi,hogy közben azért minden állandóan marad (a fák fáknak az emberek embereknek a vizek vizeknek stb.) és ha ez így lenne, akkor "a lent és fent --ami nincs is:--) bennem is egyesülhetne végre, és abban is felismerhetném a teljességet, amiben látszólag nincsen. Ez igazán vicces lenne. Zsuzsa


Csak annyit szeretnék elmondani neked, hogy nagyon-nagyon nyugodt vagyok. Számomra is hihetetlen, de valami nagy belső béke van bennem. A párom azt mondta, hogy olyan vagyok, mintha kicseréltek volna. Nem idegesítenek a gyerekek, csak mosolygok azokon a dolgokon, amik korábban bosszantottak.... és gyönyörködöm bennük.
Szeretném ezt az állapotot nagyon sokáig fenntartani. Érdekes, mert én azt gondoltam a belső utazásról, hogy valami olyan emlék fog eszembe jutni, ami valahol a tudatalattimban mélyen eltemetve van. És mégsem. Viszont eszembe jutnak az utazás óta olyan emlékek, amikor féltem. A sötétben, az erdőben, amikor futottam, a táborban... de sosem mondtam senkinek. Pedig beszélni kellett volna róla az Apukámnak. Ágnes


Emlékszel -jaj nem is tudom, ugye tegeződtünk-, hogy a fejembe érkeztem meg anno? Ez engem nagyon meglepett, mert a téma a pajzsmirigy volt és agyból az vártam, hogy a torkomba érkezem, hisz a pajzsmirigy ott van. Nem tudom, hogy azt mondtam-e - azt hiszem nem-, hogy 2 mirigy volt ott, ami feltűnő volt. Mi csak az egyikkel foglalkoztunk. Bár láttam a szemsarkában a másikat, de gondoltam, ne foglalkozzunk most azzal is.
Hát a pajzsmirigy értékeim egyszer csak teljesen normálisak lettek. De kiderült, hogy van a fejemben valami. Állítólag nem rossz a kis gombóc. Az sem biztos, hogy nem csak egy kis mennyiségi növekedés e.Szóval nem vészes, de csak állítólag operációval tudnák kideríteni, hogy mi az. Azt mondják nem feltétlen kell operálni.
Meg lehet figyelni, mivel nem veszélyes és eldönthetem, hogy mit akarok vele kezdeni.Még megyek a specialistához a részletek felől érdeklődni.

Azt én tudom, hogy én nem akarom operáltatni magam. Szeretném megérteni, hogy mit üzen ez a kis gombóc és feloldani az okot.
B.K.


Azt hiszem, eltelt már annyi idő, hogy azt bizton kijelenthetem, hogy nagyon örülök annak, hogy végül mégis elmentem Hozzád.Ami legélesebben megmaradt bennem, hogy amikor eljöttem Tőled, úgy éreztem, a föld felett járok. Ha bárki azt mondta volna, ugorjak fel egy felhőre, és lóbáljam onnan a lábam, nevetve mondtam volna, hogy persze, mi sem egyszerűbb. Egyszerűen azt éreztem, bármire képes vagyok, és főleg szabad. Aztán hogy ez a végtelen erő elmúlt -e, lecsendesedett -e, vagy talán csak az emberi telhetetlenségből adódóan gondolom ezt, és lehet, hogy még most is alkalmanként jelen van, nem tudom pontosan. Lehet, hogy egyszerűen „hozzászoktam”, és már nem nyújtja azt a kiugró érzést.

Régebben nem hittem benne, talán még nevetségesnek is tartottam, de ma már elhiszem, hogy a fel nem dolgozott negatív élményeknek igenis megmaradnak a blokkoló hatásai.

Nem csodát vártam, és ma sem hiszem, hogy az ember képes egycsapásra elengedni olyan dolgokat, amelyek hosszú időn át fogva tartják (hisz éppen ez vonná kétségbe a dolog hitelességét). Talán azt sem gondolom, hogy mindent ennek az utazásnak köszönhetek, de abban biztos vagyok, része volt annak, hogy megnyílt előttem egy kapu. Keresgélek, ezért olvasok, hallok, észreveszek és megélek olyan dolgokat, amik korábban nem érdekeltek. Most két kézzel kapok valami után, amit eddig hárítottam. Már ki merek mondani dolgokat, amiket eddig csak magamba zártam (de sajnos ahhoz még nem vagyok elég bátor, hogy ez könnyedén jöhessen). És előrelépésnek tartom, hogy bár még hosszú csatákat vívok magamban, legalább apró lépésekkel, részleteiben próbálkozom.
D.G.


"A változások azóta is tartanak, amióta eljöttem Tőled, sőt, azt kell mondanom, hogy minél távolabb vagyok attól a naptól, annál több meglepetés ér:) Először azt hittem, nem jól csináltam valamit, mert én nem éreztem azt a hatalmas katarzist, amiről olvastam a könyvben, amikor találkoznak a belső énjükkel. De még a fekete lyukat sem láttam, amin keresztülestek. Mondjuk az olvasás közben már megállapítottam, hogy a könyv stílusa túl "amerikás", ahol minden fantasztikusan gyönyörű és hűha.... így ennek a számlájára írtam azt, hogy én nem éreztem ezeket.
De ezt is csak akkor, miután a legvégén azt a tényleg fantasztikusan gyönyörű dolgot éreztem, ami viszont olyan volt, mintha az amerikás stílusú könyvből olvastam volna ki:)) Az a hatalmas megkönnyebbülés, tisztaság, és világoskékség (elnézést, hogy mindent színekben látok:)), az tényleg olyan volt. Nekem csak ott, a legvégén volt olyan igazi katarzis. De lehet, hogy a következőn már közben is érezném...."


Egy hét telt el az utazás óta.Eddig vártam, hogy kellő távolságból is megszemlélhessem az eredményt: mit adott, meddig tart és kell-e még segítséggel utaznom, vagy már képes vagyok egyedül is boldogulni?

Először is: azelőtt sem voltam "vak és süket" a természet és művészet irányában, de már hazafelé tapasztaltam azt az érzést, hogy a hangok, a színek erősebbek, karakteresebbek, a világot más, még érzékenyebb érzékszervekkel is lehet tapasztalni!
Másodszor: egy nagy nyugalom és belső béke szállt meg (mintha odabenn mindig mosolyognék), nem lettem kapkodó, ideges, nem lehetett kizökkenteni ebből az állapotból.
Harmadszor: egy hét után azt tapasztalom, hogy valamelyest csökkent "a varázserőm", de még tart. A magam (az elmémmel) kreált problémák nem is léteznek, vagy ha felvetődnek, megoldhatóknak tűnnek. Nem bonyolítom,s főleg nem bonyolódom bele:-)) ZS.


Ez mind nagyon szép
még akkor is ha az"I-t"rég benőtte már a gaz
és az égig érő parlagfű alatt felejtve az Igaz
mert minden létre jövőnek egy szó a kulcsa,
más nevére rejtve marad valója
és ha bármire is egy szónál
többet kell,hogy mondj, már alakul a gond
és válnak a szók szavakká,mondatokká
és a magyarázatok tesznek egyre bizonytalanabbá
így anyám, hiába a világ legszebb elve
ha apám tudását velem eltemette
bár nyelvükön még bármit mondhatok
de tudva, mit nem tudok, inkább hallgatok
és e csöndes zsivajban néha halni vélem amint a mindenség
nevet..huncutul hiszen ismer minden nevet:-)
ZS.


További visszajelzések a módszerről az angol nyelvű oldalon itt!


Írd meg nekünk, hogy milyen tapasztalatok gyűltek össze az Utazásaid során! Nincs kicsi vagy nagy, fontos vagy nem fontos. A megjelenő felületen könnyen és gyorsan létre tudsz hozni egy oldalt, amelyet itt publikálunk. Természetesen többet is írhatsz. Képekkel is illusztrálhatod. Mindössze arra kérünk, hogy maradj a témánál!

Neked mit adott a Belső Utazásod?

Vannak megdöbbentő tapasztalataid? Oszd meg velünk!

[ ? ]

Illusztrálhatod a történetedet képekkel is (max 4 darab)[ ? ]

 

Click here to upload more images (optional)

Author Information (optional)

To receive credit as the author, enter your information below.

(first or full name)

(e.g., City, State, Country)

Submit Your Contribution

  •  submission guidelines.


(You can preview and edit on the next page)

A többiek tapasztalatai és történetei

Kattints a linkre, hogy megnézhesd a többiek írásait...

..ég a gyertya..ég... Not rated yet
Segítettél megtalálni az öngyújtót.Így meg tudtam gyújtani a gyertyámat.Van fény.Köszönöm!Már csak őriznem kell a lángot!<3 <3 Erdős Edit

Szabad vagyok Not rated yet
Tudom nincs véletlen. Ami hozzátok vitt szavakkal nem kifejezhetö, amit töletek kaptam azt sem tudom még leírni. 4. napja lebegek. Tele a szívem tele a …

Elképesztő Not rated yet
Azért nem jelentkezem, mert nem is tudtam, hogy fogalmazzam meg. Nagyon köszönöm neked! tudom, hogy most azt mondanád, hogy én csináltam, de a segítséged …

Ami a megoldást elhozhatja Not rated yet
Megköszönném még egyszer, hogy a múltkor lehetőséget kaptam az egyéni utazásra. Azóta rohamosan alakul át a szemléletem, és az életem eddigi szerepeit …

Kihagyhatatlan Not rated yet
A belső utazást MINDENKINEK meg kellene tapasztalnia! Lehet róla olvasni, beszélni, írni, de ezek nem tudják visszaadni azt a TÉNYLEG SORSFORDÍTÓ …

Köszönöm sokat segítettél Not rated yet
Készültem megosztani veled, a változásokat amik zajlanak bennem, csak kicsit vártam , mert annyira pozitívak, hogy magam sem akarom elhinni. Sokszor sok …

Click here to write your own.

Ha inkább csak privát szeretnéd elküldeni, kattints ide: visszajelzések!

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó