Köszönöm sokat segítettél

by Binder Piroska
(Györkös)

Szabadság

Szabadság

Készültem megosztani veled, a változásokat amik zajlanak bennem, csak kicsit vártam , mert annyira pozitívak, hogy magam sem akarom elhinni. Sokszor sok technikát kipróbáltam, mindig volt némi javulás, de nem hosszú távon. 6 évvel ezelőtt pl. Noszvajon voltam az Elengedés Házában mert már nagyon elegem volt magamból. Itt a jelenlétet gyakoroltam, önmagam megfigyelését objektíven kívülről, hogy rájöjjek végre mitől nem működöm. Sok tapasztalatot szereztem, de annyira megijedtem attól amit láttam, hogy én nem is vagyok annyira "tökéletes", én ugyanúgy játszmázom mint mások, hogy magamat kezdtem el vádolni. Elmaradt a könyörület önmagam irányában és teremtettem egy negatív ént, amivel aztán ostoroztam magam. Eléggé magamba zárkózó voltam, nem igazán kértem segítséget.

Ami most, biztosan kézzelfogható, hogy megbocsátottam magamnak, és szeretem magam, megbocsátottam a környezetemben a szüleimnek és a volt páromnak. Ez abban nyilvánul meg, hogy most már képes vagyok a mindennapi eseményeket, önmagamat, másokat, objektíven kívülről megfigyelni, nem ítélkezni, illetve látom azt is, amikor ezt teszem. Közben tudom érzékelni önmagam energiaként, szeretetként. Érzem azt, hogy nem csak ez a test vagyok. A negatív érzések, azért szép sorban jelentkeznek, de el tudom fogadni, és távoznak. Ami még fontos, hogy pozitív irányban történik a változás bennem. Tehát, egyre jobban szeretem magam.
Nagyon köszönöm neked a segítséget, nagyon sokat segítettél- Olyan, mintha egy függönyt elhúztak volna, és élesebb lett a látásom a dolgokra. Ennyi javulást nem vártam. Pontosabban semmit sem sem vártam már. Csak kerestem, és Istenre bíztam a döntést.
Még egyszer köszönöm. A későbbiekben is írok egy pár sort a fejleményekről.


2010.június 2.

Üdvözlettel: Binder Piroska

Kedves György!

Nagyon szépen haladok. Egyre többet érzékelem önmagamat tiszta szeretként, ami olyan fantasztikus érzés, hogy nem hasonlítható semmihez, amit eddig "jó" nak érzékeltem. Az eseményeket el tudom fogadni.Számomra az élet most csodaszép, pedig semmi különös nem történt, "csak" békesség van bennem.

2010. szeptember 1.

Binder Piroska

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Felismerések, sikerek, gyógyulások.

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó