Párkapcsolati problémák

A közöttetek lévő párkapcsolati problémák megoldására vágysz?

Makay Anikó Resentment olajfestmény

Van egyszerű módja a problémák feloldásának. Neked is. Te is képes vagy rá.

Az egyetlen valódi kérdés az, hogy szereted-e a párodat?

Lehet, hogy a viselkedése, a szavai, a szokásai "kiborítanak", lehet, hogy már nem olyan jó vele, esetleg már nincs is kapcsolat közöttetek. Érdemes észrevenni, hogy a szavak, a viselkedés a felszínen van. Vizsgáld meg kérlek, hogy mindenféle vágy, félelem, feltétel, elvárás és megszokás nélkül, tisztán ott belül, szereted-e.

Ha igen, akkor tudd, hogy nem történt más mint azt a tüzet, amely összehozott és összekapcsolt benneteket, az idő során önkorlátozó hitek, öntudattalanul tett fogadalmak, megtanult félelmek és érzelmi gátlások szinte észrevétlenül kialakult és gyakran egymásra épült hálója egyre inkább eltakarta mindennapi tudatot elől. Elhidegültél (nagyon leíró a lényeget megragadó szó) tőle.

Hozzád szólok, aki tenni kíván valamit a változásért. A kapcsolati problémák természetesen, a két résztvevő előbb említett ügyeinek egymásra ható és befolyásoló folyamataként, alakulnak ki. Épp ezért nem igaz a "hibáztató játék" és ugyanúgy tévedés "az én vagyok mindennek az oka" önostorozás is, amikbe sajnos bele tudunk merülni.

Lehet, hogy gondolkodtál sokat, olvastál könyveket, jártál esetleg előadásokon, beszélgettél a legbizalmasabb barátoddal/barátnőddel? Megtanultál kommunikációs és viselkedési technikákat? Beszéltél pároddal is?

És még mindig nincs meg az igazi megoldás?

Valószínűleg nem jutottál el a probléma gyökeréhez.

Miért?

Mert nem a gondolkodás, a mindennapi tudatosság szintjén alakultak ki az említett problémák. Így nem is oldhatók meg a gondolkodás és viselkedés szintjén.

Párkapcsolati problémák megoldása?

A Belső utazás során saját magad tárod fel azokat a  blokkokat, hiedelmeket és fogadalmakat, melyek valamikor, akár

- traumatikus körülmények között,

- akár észrevétlenül egymásra rakódva folyamatosan kialakultak.

- Az is előfordul, hogy még a kapcsolat létrejöttét megelőzően épültek be mélyen mindennapi tudatod által nem elérhetően.

A tapasztalatunk az, hogy 2-3 utazás során teljesen kitisztulnak az említett problémák. Újra szabadon loboghat benned az a tűz, ami annak idején bevonzotta életedbe párodat.

Emlékszel?

Természetesen a Te tisztulásod Téged szabadít fel. Nyilvánvalóan a teljes megoldáshoz mindketten szükségesek vagytok. Tehát a legjobb megoldás, ha mindketten részt vesztek utazásokon és ezáltal feloldva a belső gátakat, tudtok hozzáférni a párkapcsolati problémátok megoldásához.

A Te részedet Te tudod megoldani, tehát arra biztatlak, hogy magadat mindenképp szabadítsd fel. A tapasztalat az, hogy a Te változásod, szabadulásod hatást gyakorol a környezetedre is és ez egyéb jótékony hatásokban is megnyilvánul. Ebből a szabadságból nyilvánvalóan új és egészséges döntések születnek majd.

Szót kell említeni a gyerekekről is

Bármennyire is próbáljátok titkolni a párkapcsolati feszültségeteket, Ők érzik, tudják, hogy valami rossz van. Nagyon gyakran a gyerekek arra következtetésre jutnak, hogy Ők a hibások. Ha probléma, diszharmónia van, akkor Ők is elkezdhetnek mindenféle fent említett érzelmi blokkokat kialakítani tudat alatt. Tehát, ha oda kerül a sor, akkor a gyerekekre is gondoljatok és Őket is hozzátok el Belső utazásra.

Párkapcsolati problémák megoldására kérj időpontot!Családok, párok tapasztalatai (angolul)


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó