Belső utazás videók

Belső utazás és a félelem
A saját élményemet mesélem el az utazással és a félelemmel kapcsolatban. Arról mesélek, hogy furcsa módon a félelem, mint életstratégia is tud működni. Amikor megtörik ennek a mintája, kioldódik az elfojtott, elnyomott energiája, akkor szabaddá, könnyűvé és teljessé válunk. Ez bárki számára lehetséges.

Brandon Bays - Valódi változás
(feliratozott)
Ez a videó olyan emberek kezdeményezésére született, akik az Utazás eszközének segítségével szabaddá váltak, az őket hosszú éveken keresztül kínzó, testi és lelki problémáktól. Kívánjuk, hogy Téged is inspiráljon arra, hogy felszabadítsd magad! A segítség rendelkezésedre áll.

Gangaji - Az elme ereje és problémája
(feliratozott)
Ebben a kis videóban Gangaji rávilágít arra, hogy hol van az elme erejének, képességének a határa. Az általunk alkalmazott módszer képes Téged támogatni abban, hogy felfedezd lényednek azt a területét, amely a gondolkodással nem elérhető. Ez a folyamat felszabadít és erővel tölt el Téged és továbbsegít az önismeret útján. A testednek pedig lehetőséget ad, hogy az egészséget, a harmóniát visszaállítsa.

Brandon Bays az utazásról - első rész
(feliratozott)
Brandon egyszerű világos szavakkal elmondja, hogy mit tud nyújtani neked az Utazás. Képes támogatni téged abban, hogy a betegséged, problémád lelki okát, hátterét feltárd és megold. Sok módszert és terápiás technikát megtanultunk és alkalmaztunk. A Brandon Bays által kidolgozott módszernél hatékonyabbat és gyengédebbet nem ismerünk a problémák érzelmi hátterének megoldására.
A feliratozásért köszönet katacezanne-nak

Brandon Bays az utazásról - második rész
(feliratozott)
Fojtasd itt a módszer megismerését. Gyógyult és szabaddá vált társaink osztják meg saját közvetlen tapasztalatukat az utazás hatékonyságáról. Ha egy pillanatra megállsz és belegondolsz abba, hogy a videó szereplői milyen megpróbáltatáson mentek keresztül, és most milyen szabadon és őszintén beszélnek, nos, akkor számodra is megérhetővé válik Brandon módszerének ereje.
A feliratozásért köszönet katacezanne-nak

Brandon Bays meditációba vezetés
(angol nyelvű)
Ez a részlet Brandon Bays tanfolyamán lett felvéve. Tekintettel arra, hogy ez egy csukott szemű "gyakorlat", a Belső utazás előkészítő szakasza, ezért lefordítani nincs értelme. Azoknak, akik értenek angolul egy nagyszerű lehetőség megtapasztalni Brandont "munka" közben.

Dr. Bruce Lipton - hit és gyógyulás
(feliratozott)
Ez egy kis egy perces üzenet, ami hozzásegít, hogy megváltoztasd a hitedet a gyógyulásról.
Dr. Bruce Lipton - kvantumfizika és gyógyulás 1. rész
(feliratozott)
Dr. Bruce Lipton ebben a videóban elmondja, hogy napjaink úttörő kvantumfizikusai milyen összefüggéseket találtak a tudomány, a spiritualitás és a gyógyulás között. Brandon Baysnek annak idején nem volt válasza, hogy miért és hogyan működik a módszer Bruce ebben a rövid interjúban a tudomány válaszát adja a miértekre.

Dr. Bruce Lipton - kvantumfizika és gyógyulás 2. rész
(feliratozott)
Dr Bruce Lipton arról beszél, hogy a pozitív gondolkodás miért nem tud működni sokszor. Ahhoz, hogy az elmét sikeresen használjuk egészségünk visszaállítása, sikerességünk elérése és problémáink megoldása céljából - tisztába kell kerülnünk azzal, hogy milyen programok működnek a tudatalattinkban. A belső utazás módszere kifejezetten ezt a lehetőséget kínálja számunkra.

Brandon Bays - elfojtott érzések
(feliratozott)
Ez a rövid videó Brandon Bays által tartott belső utazás tanfolyamon készült. Azt a folyamatot meséli el, ahogy az elfojtott érzések a testi folyamatokat befolyásolják.

Gangaji - az egyetlen akadály
(feliratozott)
Gangaji ezen a rövid felvételen egyszerűen és lényegre törően megfogalmazza minden önismereti úton járó ember legnagyobb kihívását. Mi módon ismerhetem meg saját lényegem? A gondolkodásunk milyen módon van az igazság felismerésének útjában? A belső utazás sokaknak nem egy módszer arra, hogy meggyógyulhassanak. Sokunknak egy szellemi út, az önmegismerés, az önfelismerés útja.


A hit biológiája 1. rész  (magyar hanggal)

Bruce Lipton fantasztikus és megdöbbentő előadása. Segít lebontani azt a téves elképzelést, hogy a gének által meghatározott testünk állapota és lehetőségei. A megértés pedig visszaadja az erőt a saját kezünkbe, hogy megváltoztathassuk életminőségünket.

A hit biológiája 2. rész
(magyar hanggal)
Az is kiderül egyértelműen az előadásból, hogy a test minőségét, védekezőképességét egyáltalán működését elsősorban és döntően gondolataink, hiteink és meggyőződéseink határozzák meg. Igen - a felelősség a miénk. Ez egyúttal meg is adja a szabadságot, hogy változtathassunk.

A hit biológiája 3. rész
(magyar hanggal)
A fordításért és a hangalámondásért köszönet Dr. Domján Lászlónak. Az Ő engedélyével adjuk itt közre ezt az előadást.

Jill Bolte Taylor: Drámai, Rohamos Belátás (Stroke of Insight)
Jill Bolte Taylor olyan kutatási lehetőséget kapott, melyet kevés tudós kívánna önmagának: masszív agyvérzést kapott, és megfigyelte, amint agyfunkciói: mozgása, beszéde, és öntudata, egymás után kapcsoltak ki. Megdöbbentő történet.

Itt jelentkezhetsz a saját Belső utazásodra!

Telefonon a 0620-596-0067 számon hívhatsz!

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó