Makay Anikó
Belső utazás akkreditált terapeuta

Brandon Bays által képzett és akkreditált Belső utazás terapeuta vagyok. Összegyűjtöttem néhány dolgot bemutatkozásként, ami a segítségedre lehet:

- támogató és biztonságos légkör
Tisztában vagyok vele, hogy talán jó pár év óta tartó problémától szeretnél megszabadulni, éppen ezért tiszteletben tartom mindazt az erőfeszítést, amivel próbáltad megoldani, és mindazt a félelmet vagy szorongást, hogy "vajon mi fog kiderülni?"

Tiszteletben tartom azt is, hogy a gyógyulásnak százféle útja van: nem akarlak rábeszélni semmilyen kezelésre, terápiára vagy lebeszélni arról, vagyis abban támogatlak, amit te magad választasz

Belső utazás

 • maga a Belső Utazás folyamata, amely jó kezekben csodálatos eszköz
 • az elkötelezettség, hogy a problémádnak a gyökerei (lelki okai) tárulhassanak fel és oldódjanak meg
 • mindaz a saját tapasztalat, amely a saját Belső Utazásaimból a rendelkezésemre áll: az érzések, érzelmek, önismeret, testi-lelki problémáim megoldásában
 • mindaz az összegyűjtött tapasztalat, amely a velem utazók által kerülhetett a felszínre
 • mindaz az összegyűjtött ismeret, amely az élet különböző területeiről a rendelkezésemre áll:
  * művészként/alkotóként az alkotó folyamat és a nem racionális érzékelése, megtapasztalása
  * Agykontrollos és NLP képzésemnek és gyakorlatomnak köszönhetően az elmeműködés kihasználása és a korlátainak megértése
  * közgazdász végzettségemnek köszönhetően a folyamatok megismerése és megértése, a "nagy kép" megismerése és egyszerű megfogalmazása; vonzódásom ahhoz, hogy felfedezzem a folyamatok működésének okait
 • hozzáférésem van ahhoz a Szabadsághoz és Tudatossághoz, amely lehetőséget ad mindannyiunknak arra, hogy felfedezhessük valódi önmagunkat:

A Szabadság és Tudatosság reflektorával megvilágítva, a folyamat ahhoz hasonló, mint amikor a félig sötét szobában furcsa árnyak vetítődnek a falra, bizonytalan, szorongó érzést okozva. Mígnem, ahogy elhúzzuk a függönyöket, kitárjuk az ablakot, beáradhat a Fény, és kiderülnek a tévedések. Sőt, friss szemmel és fellélegezve még azt is észrevesszük,hogy nemcsak nem félelmetes, hanem egyenesen csodálatos, színekkel és formákkal teli világ van körülöttünk, felfedezésre várva.

Amikor megismerkedtem Brandon Bays módszerével, akkor megoldásokat, eszközöket kerestem a művészetterápiára. Nemcsak, hogy megtaláltam, hanem olyan mélyen megérintett, hogy tovább is indultam ezen az úton: elvégeztem Brandon Bays képzését Angliában, így Akkreditált Terapeutaként most már teljesen ennek szenteltem magam: egyéni terápián vezetem végig a hozzám fordulókat.

Van kérdésed? Időpontot szeretnél egyeztetni? Vagy megosztanád velem a tapasztalatodat?

Örömmel fogadom!

hotmail.com - os email címekre  sajnos nem tudok válaszolni

Minden e-mail-re válaszolok: személyesen, nem automata válasz. Ha pár napon belül nem kapnál választ, annak az az oka, hogy az e-mail címedbe gépelési hiba került, én pedig nem tudom hová küldeni a választ.
Ha így járnál, kérlek, írj egy új levelet!

Van kérdésed?

Minden csillaggal jelölt mezőt ki kell tölteni

Kérjük írd be azt a szót, amit alább látsz

  

Telefonon is hívhatsz, a 0620-596-0067 számon!


Betegség-gyógyulás


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó