Tehetsz Belső utazást Skype segítségével külföldről

Belső utazás Skype-on

Az internettelefon, így a Skype is egyre megbízhatóbb, ezért nagy izgalommal meghirdetjük azt a lehetőséget, hogy külföldön élő, magyar anyanyelvű társaink az interneten keresztül tehessenek Belső utazást.

Ha Te most éppen valahol Magyarországtól távol Európában, Amerikában esetleg Ausztráliában vagy, akkor eddig csak olvashattál a Belső utazásról. Brandon Bays által akkreditált magyarul beszélő terapeutát nehéz találni a nagyvilágban.

Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen beszéled az adott ország nyelvét, mégis nagy előny neked, ha az anyanyelveden tudod a folyamatot végezni. Az utazás során ugyanis nagyon gyakran egész korai gyermekkori emlékekkel találkozol, amikor még nem beszéltél az anyanyelveden kívül más nyelven. Ahhoz pedig, hogy eredményesen tudd az érzelmi blokkokat feloldani, ki kell tudnod fejezni magad az akkori éned, tudatosságod szerint. A fordítás erőfeszítés és visszaránt a jelenbe.

Már kipróbáltuk így az interneten keresztüli Utazást egy Ausztráliában élő hölggyel. Csodálatos siker. Nagy öröm számomra, hogy ilyen módon is tökéletesen működik a módszer.

Van mód arra, hogy teszteljük együtt a rendszert és megbeszéljünk minden kérdést előzetesen. Időpont-egyeztetés végett kérlek, vedd fel a kapcsolatot! Kattints az alább lévő linkre!

Itt jelentkezz, ha külföldről írsz és Skype-on keresztül utaznál!


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó