Lélek fényesítő utazások

önmagadhoz vezetlek

Lélek Fényesítő könyv Makay Anikó

A Lélek fényesítő utazások - önmagadhoz vezetlek c. e-könyv választ ad kérdéseidre:

Hogyan gyógyulhatok meg? Mi a betegségem lelki oka? Hogyan hozzam rendbe a párkapcsolatomat? Mi a célja az életemnek? Ki vagyok én? - Csak egy pár kérdés azok közül, amelyeket a szerzőnek - terapeutaként - rendszeresen feltesznek a kliensek.  


Ahogy az emberek önmaguk találnak rá a saját válaszaikra összeáll a mozaik, megértjük a világ működését, benne a helyünket. Kiderül, hogy a kérdéseink, a problémáink nagyon hasonlóak, még ha árnyalatnyi különbségek is vannak közöttünk.
Mindenki egészségre, gazdagságra, jó kapcsolatokra vágyik. Akkor miért bántják egymást az emberek? Miért az a sok szenvedés? Hogyan működik a világ? És én mit keresek benne?
Olyan égető kérdések ezek, amelyek hajtanak bennünket életkortól függetlenül.

Kedves Olvasó, ha nincsenek kielégítő válaszaid ezekre a kérdésekre, akkor adj egy esélyt ennek a Lélek fényesítő utazások könyvnek, és hagyd, hogy elvezessen a saját válaszaidhoz!

Itt beleolvashatsz és megrendelheted

*****

Ősi kíváncsiság munkál bennünk. Amióta a világ ketté osztatott, nappalra és sötétségre, amióta tudás almájából evett az ősünk. Mióta is meséljük már azokat a teremtéstörténeteket? Ki is tartja számon?

Na azóta, és talán még egy nappal korábbról... onnan származik a kíváncsiság...

Kíváncsiak vagyunk egymás tapasztalataira. Így meséljük egymásnak, mi mindent éltünk meg, mi mindent értettünk meg, hogyan áll össze a világunk. Nem könnyű vállalkozás. Sok torzításra ad lehetőséget. Van úgy, hogy a másik nem érti meg, mi pedig csak mondjuk, mondjuk, annyira vágyunk rá, hogy ő is részese lehessen. Amikor a másikhoz “nem jut el” az eredeti verzió, mesékbe csomagoljuk vagy szimbólumokba. 

Aztán persze a későbbi generációk próbálják megfejteni. Mit is jelenthet, honnan is származhat?

 

Ritka kincs, amikor az eredetihez térhetünk vissza.

Ahhoz, amikor a megértés, a tapasztalat születik. Amikor még nem kerül rá semmilyen körítés, semmilyen mese. Olyan tiszta, egyszerű, áttetsző esszencia, amit ha valaki “megkóstolt”, mindig is keresni fogja.

Ebből az esszenciából született ez a könyv. A kliensek önmagára ébredésének esszenciája. Olyan nekem, mint egy csodálatos drágakő.

Élő beszámoló. Napról napra bővül a tapasztalat. Mint amikor a drágakő újabb és újabb árnyalatát fedezzük fel. Megszűnik a terápia, kliens és terapeuta, marad az újra és újraszülető kíváncsiság, és a vágy, hogy megosszuk a tapasztalatokat és felismeréseket.Megvásárolható e-könyv formájában a Bookline könyváruházában itt: Lélek fényesítő utazások


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó