Ami a megoldást elhozhatja

by Vas Piroska

Megköszönném még egyszer, hogy a múltkor lehetőséget kaptam az egyéni utazásra. Azóta rohamosan alakul át a szemléletem, és az életem eddigi szerepeit egyre nehezebb eljátszanom. Ráébredtem arra, hogy tulajdonképpen szinte minden, ami a mostani életemet jelenti, nem is rólam szól. Egyre erősebb bennem a késztetés, hogy önmagam legyek. Azt is tudom mi az, amin változtassak, de tele a gatyám. Az elmúlt 15-20 évben nagyon kemény és sűrű volt az életem, mindig mindent egyedül kellett megoldanom, még sem jutottam vele előbbre. Többféle módszert kipróbáltam, de az utazás az, ami a megoldást elhozza. Ezt érzem, vagy tudom(?), valahol mélyen.

Click here to post comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Felismerések, sikerek, gyógyulások.

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó