Az önismeret útjai:
Az életcél, életfeladat megtalálása

A Belső utazás egyik haladó eszköze

Makay Anikó-Waiting for a kiss - olajfestmény

Az önismeret az önfelfedezés útján feltetted már azt a kérdést magadnak, hogy

- "Mi az az életcél - és az enyém?"
- "Valójában ki vagyok én?"
- "Mi célra születtem?"
- "Mi az életfeladatom?"
- "Mi módon szolgálhatom a világot, másokat és magamat?"

Sokan vagyunk, akik már feltették ezt a kérdést, akik már mindenfelé keresték ezekre a választ az önismeret útján. Többen hosszú éveket töltenek, töltöttek azzal, hogy választ találjanak a különböző vallásokon keresztül, terápiás módszerekkel, tréningeken való részvétel útján, esetleg könyvek és szent írások olvasásával.

Keresték, kerestük az igaz választ arra, hogy miért vagyunk itt és most, kik is vagyunk igazából.

A Belső utazás hozzásegít ahhoz, hogy kapcsolatba kerülj saját belső bölcsességeddel, hogy felfedezhesd magadnak a feleletet. Minden sejteddel érezni és tudni fogod, hogy mi a válasz, és azt is érezni és tudni fogod, hogy igaz.

A folyamat során feltárulnak és megoldódnak mindazok az érzelmi elfojtások és gátlások, amelyek valami módon megakadályozták, hogy szabadon és vágyad, célod szerint éld az életedet.
Beazonosítjuk és megszüntetjük mindazokat az önkorlátozó hiedelmeket és öntudattalanul tett fogadalmakat, amelyek, a tudatod alatt, elzártak eddig saját forrásodtól.

Az életcél utazás során

Sem a módszer, sem mi, a módszer akkreditált alkalmazói nem adunk át neked semmiféle hitet, nem próbálunk Téged meggyőzni ilyen vagy olyan igazságról. Tudjuk, hogy minden erő és képesség rendelkezésedre áll, hogy feltárjad saját életfeladatodat.

Mi abban vagyunk képesek támogatni, hogy az akadályokat eltávolíthasd az útból. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik vettek már részt érzelmi vagy testi utazáson. A módszernek ezen alapeszközei segítenek az érzéseiddel való munkában, és támogatnak abban, hogy a haladóbb technikák előnyeit teljesebben megtapasztald.

Az utazásod barátságos és biztonságos körülmények között történik. Nem alkalmazunk hipnózist vagy egyéb tudatmódosító technikát, és nem használunk semmiféle segédeszközt.

Haladj az önismeret útján! Fedezd fel életfeladatodat!

Jelentkezz egy utazásra!


 
Hívhatsz is a 0620-5960067 számon!


Szeresd, amit csinálsz - egyik korábbi írásom


Önismeret kicsit másként:

Robert Heinlein görbe tükre a specializálódásról:-))

Amikor éppen bántod magad, hogy nem vagy elég jó, szép vagy ügyes, akkor felidézheted ezt!

"Egy emberi lénynek képesnek kell lennie pelenkát cserélni, megtervezni egy hadjáratot, feldarabolni egy disznót, hajót kormányozni, épületet tervezni, szonettet írni, számlaegyenleget beállítani, falat felhúzni, csontot helyrerakni, vigasztalni a haldoklót, rendelést leadni és felvenni, együttműködni, egyedül megoldani, egyenletet kiszámolni, új problémát analizálni, kitrágyázni, programozni, ízletes ételt főzni, hatékonyan harcolni és hősiesen meghalni. A specializálódás a rovarokra marad. "

Robert Heinlein

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó