A betegségek jelentése és az
okok feltárása

A Belső utazás különlegesen hatékony eszköze a
Designer utazás

Egyre több embert foglalkoztat a betegségek jelentése, lelki oka. Valahogy érezzük belül, hogy nem gépek vagyunk, amelyet, ha valamilyen hatás "elront", akkor az nem képes "megjavítani" magát.
Érezzük sokan, hisszük sokan, talán logikai magyarázatot is találunk arra, hogy többek vagyunk, mint a testünk, és a tudományos világ úttörő képviselői mindezt bizonyítják is. Ezzel együtt még nagyon kevesen éljük meg, tapasztaljuk meg közvetlenül. Olyan közvetlen tapasztalatról beszélek, ami a kétség szikrája nélküli megélése az igazságnak.

A designer utazást nem mi a terapeuták irányítjuk, hanem rábízzuk a lelkedre, hogy vezessen, és feltárja azokat a blokkokat, gátlásokat, elfojtásokat, melyek kialakultak benned. Minden rendelkezésre álló eszközünkkel jelen vagyunk, és az adott pillanatban azt vesszük elő, amit a lelked, lényeged az abban pillanatban kíván.

Analógiával élve olyan ez az utazás, mint amikor a szobrász, felszerelkezve minden szerszámával és tapasztalatával, egy nagy kőtömböt elkezd faragni, rábízva magát arra, hogy "előbújjon" a sziklából az a szépség, ami már benne van.

Nem akarással vagy pontos tervvel indulunk el együtt az utazásodra, hanem nyitottsággal és hajlandósággal, hogy a maga természetes módján vezessen minket a lelked.

Az utazás során a rendelkezésre álló eszközök közül mindazokat használjuk, amelyet az adott pillanatban, helyzetben szükségesnek adódik. Tehát nincs egy előre megírt koreográfia, forgatókönyv, amelyet követnünk kell.

A kommunikáció folyamatos közöttünk. Amikor azt írom, hogy közöttünk, akkor nem a mindennapi tudatosságról beszélek, hanem a folyamatban mindketten megnyílunk az érzéseken keresztül a lelkünknek lényegünknek. Ilyenkor két test van egy folyamatban.

Ez egyfajta megváltozott tudatállapot, amelyet spontán módon mindenki megélt már időtől időre. Ebben a "terápiás" helyzetben mindössze egy tudatos döntést hozunk, hogy nem a megszokott gondolkodási funkciót használjuk, hanem az érzőt.

Az érzéseken keresztül tudunk kapcsolódni a belső bölcsességgel, ahonnan a megoldások megszületnek és a válaszok arra a kérdésre, hogy mi a betegségek jelentése, amit tapasztalsz.

Betegségek jelentése - ami igazából létrehozza

  • Lehet, hogy önkorlátozó hit vagy fogadalom kerül a felszínre.
  • Lehet, hogy ki nem mondott szavak jelennek meg.
  • Lehet, hogy meg nem élt érzések, érzelmek merülnek fel.
  • Lehet, hogy kényszeres gondolkodásbéli, viselkedésbéli minták jönnek elő.
  • Lehet, hogy a személyiségedet meghatározó alapmintának a hazugságára derül fény.
  • Lehet, hogy a tudatod alá eldugott félelem az, amit elengedsz.

És még lehet bármi más. Előre nem tudjuk.

Az utazásod során nem csak feltárul számodra betegséged jelentése, hanem megszüntetsz minden olyan akadályt, ami valamilyen módon eddig gátolta a tested, hogy természetes harmóniáját helyreállítsa.


Betegségek kínoznak? Jelentkezz be egy designer utazásra, hogy feltárulhasson testi - lelki bajod jelentése, és megoldást, gyógyulást találj!

Itt jelentkezz
!


 


Megismerheted, hogy mások milyen okokat találtak - kattints!


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó