A termékenység utazás

A Belső utazás hatékony eszköze a meddőség okainak megszüntetésére

A termékenység körül forognak a gondolataid?
Kétségbe vagy esve?
Kipróbáltál már mindent?
Frusztrált és kimerült vagy?
Feldúlt vagy ahányszor egy barátnőd várandós lesz?
Vissza szeretnéd kapni az életedet?

Az érzéseink, a korlátozó hiteink, a megtanult értékeink és a tudat alatt meghozott fogadalmaink nagyban befolyásolják megtermékenyülési képességünket. Ezek kitakarítása megnyitja az utat a gyógyulás, a teljessé válás felé.A termékenységi utazás

termékenységi utazás

úgy van kialakítva, hogy gyengéd és biztonságos módon lehessen kitisztítani az érzelmi és testi elfojtásokat, gátlásokat, amelyek a fogantatás körül vannak benned.

Lehet, hogy ezek a blokkok egy régi, vacak párkapcsolati üggyel, vagy vetéléssel kapcsolatosak, esetleg egy régi, elfelejtett abortusszal összefüggőek. Az is lehet, hogy a régóta tartó próbálkozás, több inszemináció, vagy a megélt sikertelen in-vitro program az, amely kimerített és frusztrálttá tett. Nagyon gyakran egy egészen korai gyermekkori emlékkel összefüggésben alakultak ki a Téged korlátozó blokkok.

Az is lehet, hogy belül érzed, tudod, hogy mi az, ami megakadályozza a fogantatást. Ezek az ügyek tudat alatt állítanak meg, anélkül, hogy tudnád vagy értenéd, hogy miért. Úgy vélem, hogy a hagyományos orvosi modellben alaposan fel vannak készülve arra, hogy a testi és mentális szinten segítsenek Neked a problémákat megoldani. És jó ötlet mindent megtenni a fizikai szinten azért, hogy megoldást találj. Az elfojtott érzésekkel és azok hatásaival való munkában korlátozott a lehetősége a tradicionális medicinának.

A kísérleti és elméleti tudomány már érti és tudja, hogy a megoldatlan érzelmi ügyek közvetlenül befolyásolják a testi egészséget, a fogantatást, a várandósságot, a szülést és a szülés utáni alkalmazkodást, változást.


Ezeket az érzelmi gócokat, félelmeket és aggodalmakat a gyermekeknek is tovább lehet "adni". Éppen ezért nagyon fontos, hogy még a fogantatás előtt ezeket feloldjuk és gyógyítsuk.

A Belső utazás módszerének ez az eszköze rendkívül hatékony abban, hogy Te a meddőséggel, babavárással, szüléssel és a szülés utáni megváltozott világgal kapcsolatos, a tudatod alatt benned munkáló problémákat, beazonosítsd és megoldd. Mindez pedig elhárítja az akadályt, hogy áldott állapotba kerülhess.


Felszámolhatod a meddőség lelki okait. Tégy egy Belső utazást!

Jelentkezz időpontért!


Hívhatsz telefonon is, a 0620-596-0067 számon!

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó