A siker, a bőség vonzása

A Belső utazás egyik eszköze :
A bőség utazás

Makay Anikó Watch Lion olajfestmény

A siker, a bőség, a gazdagság témájában rengeteg a könyv, a tréning és számtalan módszert dolgoztak ki világszerte, hogy segítsék az embereket.

Mi a Belső utazás eszközével ott folytatjuk veled együtt a felszabadulásod folyamatát, ahol a legtöbb módszer és rendszer abbahagyja. Amíg a tanfolyamok és könyvek megtanítanak, hogy mi módon fogalmazd meg vágyaidat - a kérdés megmarad, hogy miért van az, hogy egyes céljaid megvalósulnak, más vágyaid pedig nem.

A bőség utazásod során feltárul számodra egy mélyebb igazság. Az utazásod során kigyomláljuk és kitakarítjuk azokat a csendes szabotőröket, amelyek észrevétlenül munkálkodva benned aláásták eddig sok álmod és vágyad beteljesülését.

A bőség fogalma túlmutat a pénzteremtési sikereken. Ide tartozik a választott életpályád, foglalkozásod, a kreativitásod (életed bármely területén) , az egészséged, a család és más kapcsolataid világa, az önkifejezésed világa.

Az utazásod során lehetőséged lesz felszámolni a szabotőröket, feltárni és megszüntetni minden korlátozó mintát, amelyek mélyen rögzültek: az önkorlátozó hiedelmeket, az önkorlátozó fogadalmakat, az önbizalom hiányt, a hitetlenséget, a bizalmatlanságot és a különböző félelmeket.

Ezek a "nem vagyok elég jó", a "nem érdemlem meg", a "nem lehet" és más tudat alatt működő programok, melyek visszafognak téged és mindannyiunkat életünk nagyon sok területén. Akár felismerjük őket, akár nem, mindannyian "futtatunk" ilyen programokat.

A folyamat során felszínre kerülnek a saját mintáid, programjaid, hogy kitakaríthassad őket mindörökre. Így szabaddá válsz, hogy befogadd mindazt a bőséget, amelyet az Univerzum feléd áraszt.

A bőség, a TEREMTÉS - MEGTARTÁS és NÖVESZTÉS - ELENGEDÉS hármas egységében működik harmonikusan. Lehetőséged lesz mindegyik részével foglalkozni, és megteremteni a harmóniát magadban.

Fedezd fel a siker útjában lévő akadályokat

A bőség utazásod során:

  • feltárod és felülírod azokat a korlátozó mintákat, azokat a „csendes szabotőröket”, amelyek visszafojtják, gátolják képességeidet
  • egy egész délelőttöt vagy délutánt belső utazásban töltesz, hogy átfogó és teljes nagytakarítást csinálj, hogy szabaddá válj
  • megtapasztalod önmagad varázslatos szabadságát, megnyílsz a benned lévő teremtő géniusz számára a szabadságból

Indulj a bőség befogadása útján!
Kérj időpontot egy Bőség utazásra!Jelentkezhetsz telefonon a 0620-596-0067 számon!

  Itt megvásárolhatod Brandon könyvét, ami a bőségről szól!


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó