Művészetterápia sorozat
A titok abban van, hogy csinálod

Minél többet csinálod, annál inkább megformálódik a saját stílusod. Minél többet csinálod, annál inkább megformálódik, hogy mi az, ami számodra érdekes, ami neked megfejtendő, kikísérletezendő, ami téged érdekel. Miben szeretnél jobbá, precízebbé válni?

Milyen feladatok foglalkoztatnak? Ha unalmasnak találod, felejtsd el. Szerinted Edison feltalálta volna a villanykörtét az ezredik kísérletre, ha unalmasnak találja a kísérletezést? Volt valami, ami mozgatta őt, ami túlvitte még a 998. kísérleten is.

Találd meg, ami téged mozgat! Amitől forr a véred, ami ébren tart késő éjjeleken is akár, vagy amiért érdemes kiugrani az ágyból.

Kísérletezz! Nincs kudarc. Döntések vannak, tanulságok. Ezek lesznek a táptalaj a következő lépéshez. És lépj tovább!Érdekel, hogy a művészetterápia miben segíthet neked?

Itt felveheted velem a kapcsolatot!


Kapcsolódó írások a blogról: Műanyag mesék

> > [A titok abban van]

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adunk orvosi tanácsot, nem diagnosztizálunk. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Mi képzett és akkreditált alkalmazói a Belső Utazás módszerének a betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítünk számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvünket!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó
A gyógyulás 3 (igen komoly) akadálya, és a megoldásaik