Az önismeret útjai:
Hadd segítsek neked!", hiszen én mindig tudok adni és adni és adni...

Makay Anikó Mirorr-mirorr olajkép

Önismeret lecke :-)) Ráismersz magadban valamennyire?
Mennyire?

"Hozzám mindig fordulhatsz, hiszen nálam mindig tudsz tanácsot találni. Szeretlek és büszke vagyok rá. Arra is büszke vagyok, hogy segíthetek neked. Tudom ám, hogy senki más nem szeret annyira mint én, és nem tud olyan jól, kedvesen és nagyszerűen ellátni téged, az egész családot, a céget... mint én. És ebben a klassz intim környezetben, amit teremteni tudok, elmesélheted a legbensőségesebb titkaidat, amelyeket másnak nem mondanál el.

Ha én szervezem a partit, akkor minden részletre ügyelek. A kis ültetőkártyáktól a székek borításáig: minden szeretettel és szeretetből készül. És inkább én főzöm meg a tíz fogásos menüt, mert így jobban kiszolgálhatlak titeket, úgysem tudná más ilyen szeretettel megcsinálni...

Úgyis a szeretet mozgatja a világot. Hát éppen ezért itt vagyok, ismerd el kérlek, mennyi erőfeszítésembe kerül.Hiszen ha jól megnézem az életemet, a mások segítése kitölti a napjaimat. Mindent megteszek érted, annyira fontos vagy nekem.

És lehet, hogy ebbe elfáradok, egyenesen belefáradok. Mert mindenkimásnak az igénye előrébb valóbb: gyerekeké, a családé, a férjemé,a főnöké, a cégé... Hiába imádom kiszolgálni az igényeiket, egyszer csak azt veszem észre, hogy saját magamra már nem jutott idő."


Vajon milyen mértékben uralja az életedet a mások szeretete?

Értelmetlen az élet, ha nincs senki, aki szeressen?

Amennyiben ráismersz magadra, akkor itt a lehetőség, hogy még mélyebbre merülhess:

Vajon tényleg egyenlő vagy-e azzal a valakivel, aki mindenki másnak még a rezdüléseit is érzékeli, megoldja, de a sajátjával nem törődik?
Lehet, hogy feláldozod magad egy kicsit?Vagy ez talán egy szerep, amiből ki is lehet szabadulni?

És ha kiszabadultál, felfedezheted, hogy milyen az élet, amikor maga a SZERETET megnyilvánulása vagy, mert értékes vagy!


Kiszabadulnék ebből a szerepből! Elmegyek egy Belső utazásra.

Inkább halogatok még egy kicsit! 

Az önismeret útján: És milyen vagyok még? Milyen lehetek még?

Én, a nagy halogató...-az önmegismerés útjain
Csak pontosan, szépen... - az önmegismerés útjainA feltétlen szeretetről itt!


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó