Amikor a gyógyulás akadálya én magam vagyok...

gyógyuláas akadálya

“A gyógyulás akadálya Én? Hát hogy lennék én? Hiszen már a 18. gyógyítónál és/vagy orvosnál jártam. Tudom kívülről és belülről a betegségemet. Akarod, hogy könyvet írjak róla? Meg tudom tenni.”

Akkor mégis mi hiányzik? Mert úgy tűnik, hogy van itt egy hiányzó láncszem. Ezt a hiányzó láncszemet - sok klienssel való beszélgetés után -, úgy nevezném, hogy hajlandóság.

Hajlandó vagy-e változni? Hajlandó vagy-e megváltoztatni azt, ami egészségtelen az életedben? Hajlandó vagy-e kilépni egy egészségtelen kapcsolatból? Hajlandó vagy-e megváltoztatni az étrendedet? Vagy búcsút mondani a kibírhatatlan munkahelyednek? Letenni végre azt az egészségtelen szokást, hogy mérgezed a testedet?

Tudom, tudom. Ez valódi változást kíván. Például azt, hogy feladd az önsajnálatot, vagy azt, hogy te az élet, a munkahely, a politika, XY vagy ... (behelyettesítheted a saját változatodat ide) áldozata vagy. Lehet, hogy fel kellene vállalnod valamit, amit nem mertél. Megmondani, kimondani, felszabadulni. Kitakarítani az életedből. Lehet, hogy fizikai szinten. Lehet, hogy más szinten.

Vagy lehet az is, hogy azt a hitet kellene feladnod, hogy az élet szenvedés, és bármit teszel, legfeljebb csak elviselhető lehet, de jó nem.

Tudom., tudom. Egyszerűbb megfőzni a gyógyteát, vagy bevenni azt a két kis fehér vagy sárga pirulát. Tudom, tudom. Nekem is volt már, aki a szemembe mondta, hogy inkább meghal, minthogy elváljon és kilépjen a brutális kapcsolatából, mert nem akar a falu szájára kerülni. Nagyobb a félelem benne attól, hogy mit szólnak, mint az a vágy, hogy meggyógyuljon.... Sajnos így is lett. Elhiheted, hogy fájt a szívem érte...

Most őszintén: ha mélyen belül inkább fenntartanád a jelenlegi állapotot nehogy meg kelljen változni, változtatni valamit az életedben, akkor ki tud neked igazán segíteni az egészség helyreállításában?

Azért írom neked most ezt a levelet, hogy emlékeztesselek: mindig van lehetőséged változni, változtatni. Nem szükséges, hogy a klinikai halálon juss keresztül ahhoz, hogy más választásaid, döntéseid legyenek. Nem szükséges, hogy csodalényként tekintsenek rád.

Amire szükséged van (mindössze), az a hajlandóság.

Valami mélyen belül, ami arra hív, hogy inkább fogadd el, merd választani azt, amitől neked jobb lesz. Jobb lesz az élet. Egészségesebb lesz a test. Boldogabb lesz a lélek. Amikor hajlandó vagy változásra, akkor talán azt is észreveheted, hogy a változás gyakran erőfeszítésmentes. Ahogyan a fű nő.

Tudd meg, hogy miként ne légy magad a gyógyulás akadálya

Minden válasz a rendelkezésedre áll már most. Nem kell mást tenned, mint:


Vedd fel velem a kapcsolatot! Tedd fel kérdésedet itt!


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó