Amikor a családot is gyógyítani kell

gyógyítani - Belső utazás

Meg tudod gyógyítani magad. Te tudod? És más? Egy igaz történet:

Kedves orvos ismerősömhöz kerekesszékkel jött egy kliens a férj kíséretével. A férj beszélt helyette, a férj rakosgatta, kiszolgálta a hölgyet, intézett mindent helyette. A hölgy rászorult a segítségre. Évek hosszú sora alakította ki ezt a kénytelen együttműködést. 

 Az orvos nem szokásos kezelése pedig “csodát” tett. Pontosabban megmutatta a hölgynek, hogy a test milyen változásra is képes, és ezt milyen rövid idő alatt. Megmutatta neki, hogy egyedül is képes járni. 

Csoda . Ünnepelni való, igaz? 

De amikor megtörténik, akkor tudod mivel volt elfoglalva a férj? (Képzeld csak el, sok év óta először felállt a felesége a kerekesszékből...) Szóval azzal volt elfoglalva, hogy jó-jó, de hiszen épp most rendelték meg a hiper-szuper mindent tudó új kerekes-széket, és azzal mi lesz...

Furcsa helyzet. Az orvos felbőszült. Elkezdte összetörni a régit. (Nem, ezt nem tanítják az orvosin... se azt, hogy dühös legyél a beteggel, se azt, hogy összetörd a kerekesszékét...)

-Ember, erre nincs szükség!!! Fel tudja fogni?!!! A felesége jár. 

De a férj bizony nem tudta felfogni. Összezavarodottan pislogott. De-hát .. az a szék... most használhatatlan lett? -hebegte. Tényleg nem jutott el hozzá, hogy a felesége jár. Annyi év után, elképzelhető egy új élet?

Egy évbe tellett. Hiszen az egész életüket így rendezték be: a betegségre. És akkor jön ez a gyógyulás?

 

A feleségének kellett döntenie, hogy egy új életet választ. Aminek az is része volt, hogy a családja ne tartsa többé kiszolgáltatott betegnek.

A jó hír, hogy a hölgy ma már segítség nélkül jár. És egy hosszú történet lenne elmesélni, hogyan is történt...

Magadat is képes vagy gyógyítani

Különösen érdemes elmerengeni a lehetőségen, ha hosszú ideje van egy betegséged. Az a betegség tényleg gyógyíthatatlan? Nem is lehetséges semmiféle javulás? 

Nem lehet, hogy a környezeted is részt vesz valamilyen módon, hogy fenntartsa azt az állapotot? 

 És ha elkezdenél gyógyulófélben lévő emberként gondolni magadra, akkor másképp bánna veled a környezeted?

És ha egyre egészségesebb lehetnél, akkor hogyan változna a környezet hozzád-állása ? 

Van valamilyen hozadéka annak, ha hosszan, gyógyíthatatlanul beteg vagy? 

És ha te egy családtag vagy, aki részt vesz a másik betegségében? A te szempontodból mi változna, ha a másik egészséges lehetne? Szerinted lehetséges egyáltalán a szeretted gyógyulása?

Ha a kérdéseimet provokálónak tartod, feldühítenek, vagy más erős reakciót váltanak ki: hurrá! Valószínűleg mélyen érintenek. Érdemes lenne megtalálni rá a saját válaszaidat! 

Válaszok az életről, a gyógyulásról, a korlátokról...

 Ha így döntenél, várunk szeretettel!

 


Kérdésed van? Kapcsolatba lépnél velem? Meg tudod gyógyítani magad. Várlak szeretettel.


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó