Bőrproblémák lelki okai

Tudtad azt, hogy a bőrproblémák lelki okai hatékonyan feltárhatóak és megoldhatóak?
Ezzel a szervünkkel érintkezünk a külvilággal, és az állapota jelzi, tükrözi úgy a belső érzéseinket, gondolatainkat, mint a viszonyunkat a minket körülvevő környezettel. Újabb és újabb kutatások tárják fel az érzelmi, lelki állapot és a bőrpanaszok összefüggését.

Páciensek tapasztalják és az orvosok is elmondják, hogy sok bőrproblémát csak tüneti szinten tudnak kezelni az egyre jobb készítményekkel. Ez jó és hasznos, az érzelmi és lelki okot azonban nem tudják megoldani.

Az általunk használt módszert kifejezetten úgy alkották meg, hogy gyengéden és nagyon hatékonyan feltárhassuk azokat az érzelmi elfojtásokat, blokkokat, amelyek valamikor kialakultak, és befolyásolják érzékelésünket, önképünket, érzelmi életünket és testünk fizikai állapotát, így a bőrünkét is. Kutatók kimutatták, hogy ezek az elfojtások fizikai módon is megjelennek, és a sejtek közötti kommunikációt - biokémiai és elektromos folyamatokat - gátolják, befolyásolják, megváltoztatják.


A megjelenő bőrproblémák lelki okai feltárása során tapasztaljuk, hogy ezek

egyszerre lehetnek komoly egészségügyi kihívások, ugyanakkor károsan befolyásolják saját önértékelésünket is. Kisebbségi érzés, értéktelenség, önbizalomhiány, kedvetlenség akár depresszió is létrejöhet a bőrünk állapotával összefüggésben. Különösen, ha a tünet a "látható" testrészeinken van, mint a kezek vagy az arc. A tünetek sikeres kezelése mellett is nagyon gyakran az érzelmi, önértékelési problémák megmaradnak,  és befolyásolják életünket.

Néhány példa a leggyakrabb ilyen elváltozásokból, melyeknél szép eredményt értek el a kliensek:

kiütés
akné (pattanás)
csalánkiütés
allergiás reakciók
pikkelysömör
ekcéma

Habár nagyon sok ilyen tünetnek, elváltozásnak
van fizikai kiváltó mechanizmusa, az eredete azonban azokban a blokkokban található, amelyek a sejtek szintjén kialakultak valamilyen sokk, trauma vagy kondicionáltság miatt. Mindezt különböző kutatások időről-időre igazolják.

Kisebbségi érzés, értéktelenség  és önbizalomhiány jöhet létre a bőrünk állapotával összefüggésben. Különösen, ha a tünet a "látható" testrészeinken van, mint a kezek vagy az arc.

A Belső utazás módszerét használók közül rengetegen számolnak be különböző bőrproblémák gyógyulása mellett az életük kiteljesedéséről is.

Ez az eszköz pontosan azokat az érzelmi elfojtásokat tárja fel, amelyek valamilyen módon létrejöttek, és hatással vannak az életedre és tested működésére.

Természetesen vágyunk arra, hogy lexikonszerű, konkrét választ kapjunk egy adott bőrelváltozás lelki oka kapcsán. A tapasztalat szerint ahogyan különbözünk egymástól mi emberek külsőre, az érzéseink, szándékain és gondolataink szintjén. Ugyanígy változatos a testünk reakciója is egy adott érzelmi helyzetre.

A saját belső utazásod során pontosan fel tudod tárni az okot. Belülről történik meg a felismerés és a megoldás.


Neked is képes vagyok segíteni ebben a gyógyulási folyamatban.


Vedd fel itt a kapcsolatotA módszer angol nyelvű honlapja


  1. [Főlap]
  2. [Betegségek lelki oka]
  3. [Bőrproblémák lelki oka]

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Én képzett és akkreditált alkalmazója vagyok a Belső Utazás módszerének. A betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvemet!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó