A történet kezdődik...

A Belső Utazás módszerén belül a történet általában nem fontos, most mégis megosztom veled, hogy én milyen úton kerültem kapcsolatba az Utazással.

Az úgy volt...mint oly sokszor korábban a párom, Anikó, lelkes lett. A lelkesedése elsöprő erejű volt, sokkal inkább, mint korábban bármikor. Én, kívülről meglepetten néztem. Brandon Bays első könyvétől, a magyarországi tanfolyamon keresztül eljutni addig a döntéséig, hogy megfordítja életét, és a módszer képzett terapeutája legyen, pár hónap időbe telt mindössze.

Akkor én még úgy álltam hozzá, hogy csak akkor végezze el, ha tényleg komolyan csinálja. Értsd: hobbinak nagyon drága - a befektetésnek meg kell térülnie. Mindketten közgazdasági "alapokkal" indultunk. Az ezotéria, a filozófia, az útkeresés, a végső valóság megtapasztalása csak mint szórakoztató érdekességként lehetett jelen a gondolkodásomban.

Ahogy haladt a képzésben én egyre inkább kezdtem megijedni - más ember válik belőle. Megjelent benned a félelem, hogy elveszítem. Mégsem ez hívott. Ez ellenállóvá tett. Figyeltem a szavait, vajon mikor kezd "terápiázni"? Az adódó kisebb-nagyobb problémákra Ő ajánlotta a lehetőséget. Egy "gyenge" pillanatomban beadtam a derekamat és kipróbáltam.

.....És megdöbbentem. Az oly jól ismert hozzáállásom, viselkedésem, beállítottságom - az aggodalmaskodás - egy alkalom után eltűnt. Úgy eltűnt, mintha sose lett volna. Megálltam. Gondolkodtam és arra jutottam, hogy bár nem tudom mi működött, mi hatott és hogyan - mégis tény, hogy eltűnt belőlem egy olyan rész, ami szenvedést okozott nekem éveken át.

Megszűnt az ellenállásom, és egyre hamarabb és könnyebben ültem le "utazni" saját magamban ezután. Így is eltelt majd egy év mire rászántam magam arra, hogy részt vegyek egy alaptanfolyamon. Ha már lúd legyen kövér alapon elutaztam Angliába és Brandon Bays által tartott tréninget végeztem el. Bőgtem és nevettem, féltem és a fellegekben voltam a két nap alatt. Annyira lelkes lettem, hogy eldöntöttem, hogy egy Bőség tanfolyamon is részt veszek. (a lóvé fontosság azért még rendesen motivált)

Szintén Angliában, szintén Brandon. És ott megijedtem..... annyira, hogy ellógtam a gyakorlatról. Abban a hitben, hogy nekem ez nem való és semmit nem tud nyújtani, hogy nincs itt feltárandó probléma - beültem a szálloda jakuzzijába és játszottam a normál szállóvendéget.

Nem úsztam meg. A több mint 200 fős tömegből egy Claire nevű angyal kiszúrt és mosolyogva, kedvesen, végtelen erővel leültetett és utaztam. Találkoztam a dölyfösségemmel, a nagyképűségemmel. És újból megdöbbentem - micsoda ereje van annak, ha valaki hajlandó megállni, csendben maradni és hagyni, hogy valami benne megszólaljon, hogy felszínre jusson. Azóta is hálás vagyok Claire-nek és örülök annak, hogy hagytam hagy legyen aminek lennie kell.

A történet folytatódik...

Ezután még el kellett telnie egy évnek, hogy elhatározzam azt, hogy végigmegyek én is a képzésen. Két tapasztalat juttatott el a döntésig.

Az egyik történet az élet kezdetével kapcsolatos. Párom egyik kliense már évek óta vágyott a babára, fizikai oka nem volt mégsem jött s gyermek. Pedig még mesterséges utat és lombik programot is bevállaltak. Az utazása után fél évvel a hölgy hívta a páromat, hogy Ő most az orvosnál van, babát vár és deja-vu érzése van. Megkérte Anikót, hogy nézze meg jegyzeteit. És igen, a hölgy az utazása során találkozott a megszületendő babával, a jegyzet tanúsága szerint Ő fél év múltán már várandós. És lőn.

A másik történet
az élet végéhez kapcsolódik. Hívták Anikót egy vidéki városba, hogy egy nagy beteg idős embernek segítsen, mert az orvok már nem tudnak mit ajánlani. Az utazás megtörtént, ahol is a bácsi megtapasztalta azt, hogy van tovább. Ő úgy fogalmazott, hogy van Isten, amit majd egész élete során tagadott. Rá pár napra békésen, szenvedés nélkül elment.

Az analizáló, racionalizáló részem feladta teljesen. Ha az élet két végpontja esetén is van lehetőség a befolyásra, az alakításra, a változtatásra - akkor itt nincs helye a további kételkedésnek. Bár nem tudom mi és hogyan, de működik. El lehet nevezni és akár egy tant is meg lehet fogalmazni e köré, de ez nem fontos és talán felesleges is.

Ez az a teljes történet, ami a Belső Utazás elkötelezett hívévé tett. Ha ez segít a viszonyulásban neked - örülök. Ha megmozdít benned valamit - csodálatos. Ha vonz téged - engedd meg magadnak és próbáld ki.

Ha egy anyagba ragadt közgazdásznak sikerült, akkor bárkinek sikerül ;-)))

Ide kattintva találsz még történetet!

Ide kattintva tudsz kapcsolatba lépni velem


A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adunk orvosi tanácsot, nem diagnosztizálunk. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Mi képzett és akkreditált alkalmazói a Belső Utazás módszerének a betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítünk számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvünket!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó
A gyógyulás 3 (igen komoly) akadálya, és a megoldásaik