Merevedési problémák és korai magömlés

A korai magömlés és a merevedési problémák ügyein kívül talán talán nincs is más az életünkben, ami nagyobb mértékben zavarna minket, férfiakat. Igen, én is megtapasztaltam. Engem is bántott, kínzott. Aggódtam és féltem, na meg szégyelltem magam.

Ahogy engem kínzott, úgy Te is érezhetsz ilyenkor félelemet, aggódást, kétségbeesést, bűntudatot, dühöt, haragot és szégyent. Te is biztos hozzá tudod tenni a magad tapasztalatát.

(Az orvostudománynak vannak már eszközei a tünet kezelésére. Biztos már utánajártál, esetleg utánajársz. Itt nem ezzel foglalkozom.)

Ahogy én is egykor, valahol mélyen belül Te is érezheted azt a motoszkáló érzést, gondolatot, hogy hibás, alkalmatlan vagyok, egy kész csőd. És ez gyilkos érzés.

Talán, aztán nálad is beindult az ördögi kör. Minden egyes, akár korai magömléssel, akár merevedési problémával kapcsolatos élmény csak táplálja a benned/bennünk lévő rossz érzéseket, az önkínzó gondolatokat, amelyek aztán ismét gondoskodnak az újabb sikertelenségről.

Gondolkodtál már ezen sokat? Én igen. Esetleg felhagytál már a gondolkodással is? Nekem elfogyott az erőm.

Megérint mindez? Tudom, hogy fáj. Nekem is fájt.

Én nem tudom, hogy esetedben miért történik, ami történik. Nem tudom a miértet.

Azt tudom, hogy nem kell így maradnia. Azt tudom, hogy szabaddá lehet válni, az ördögi körből ki lehet szabadulni.

Merevedési problémák megoldása

Hogyan?

Segítséggel.

És tudom, hogy ez is nagyon nehéz. Segítséget kérni sokunknak férfiaknak nagyon nehéz, néha szinte lehetetlen. Nagy szeretettel biztatlak, hogy engedd meg magadnak a segítségemet!

A Belső utazás módszere nagyon hatékonyan képes támogatni Téged abban,hogy eljuthass a tünetek mélyen gyökerező kiváltó okához. Az utazás során nagyon gyakran önkorlátozó hitek, öntudattalanul tett fogadalmak és más érzelmi gátlások kerülnek a felszínre, amelyek az évek során oly annyira beépültek személyiségedbe, hogy nem is veszed őket észre. Nem vagy tudatos rájuk.

Én magamban egy mélyen gyökerező megfelelési kényszert tártam fel. Az utazás folyamatában fájdalmas volt találkozni a félelmeimmel és ezzel a kényszerrel. Fájdalmas volt és egyben tisztító, kiégető. Megérte? Hát persze. Vissza vettem/kaptam a szabadságomat és a testem pedig megkönnyebbült és örült.

Az módszer gyakorlói tapasztalata, hogy gyakran egészen fiatal gyerekkori élmények során keletkeztek a blokkok. Létrejöhettek ezek az "ártó programok" traumatikus körülmények között és az is lehet, hogy észrevétlenül, folyamatosan, egymásra építkezve alakultak ki az említett gátak.

Nem tudjuk előre, az utazásod során saját magad fedezed fel. Tehát nem én fogom neked megmondani.

Maga a Belső utazás biztonságos és szeretetteljes körülmények között történik, ahol csak mi ketten vagyunk jelen. Természetesen bármi, ami elhangzik velünk marad és nem hagyja el a szobát.

Biztatlak arra, hogy párodat is vond be ebbe a folyamatba. Nagyon sokszor a hölgyekben is mindenféle gátlások és félelmek alakulnak ki a merevedési problémák és a korai magömlés kapcsán.

Lehet, hogy nem mutatja, lehet hogy szégyelli, lehet, hogy saját magát hibáztatja.

Amennyiben úgy döntötök, hogy együtt indultok el a megoldás útján, akkor van arra lehetőség, hogy a párod a feleségemmel tegye meg a saját utazását, Te pedig velem. (vagy fordítva) Lehet egy időben, vagy különböző időpontokban.

Oldd meg a merevedési problémát, a korai magömlést! Vedd fel velem a kapcsolatot itt!

vagy

Hívj a 0620-3623100 számon!


Vissza a Férfi ügyekhez

A Belső utazás (The Journey) honlapja angol nyelven


> > [Merevedési problémák]

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adunk orvosi tanácsot, nem diagnosztizálunk. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. Mi képzett és akkreditált alkalmazói a Belső Utazás módszerének a betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítünk számodra feltárni és felszabadítani. 

Ajánlom saját könyvünket!

Lélek fényesítő utazások Makay Anikó
A gyógyulás 3 (igen komoly) akadálya, és a megoldásaik